Correcte schattingen van uw onroerend goed

Betrouwbare waardebepalingen

Bij echtscheidingen of betwistingen is het belangrijk dat er correcte schattingen in Overpelt van uw onroerende goederen gemaakt worden. Wij zijn de aangewezen persoon met de nodige ervaring om die schattingen op een betrouwbare manier te voltooien. Ook bij erfenissen is het essentieel dat er een nauwkeurige schatting gebeurt om discussie tussen familieleden te vermijden. Ook daar kunnen wij voor zorgen. En wij verzekeren bovendien de nodige begeleiding.

Overname scheidingsmuren

Zowel voor de schatting van gronden en woningen als appartementen bent u bij deze landmeter uit Overpelt aan het juiste adres. Daarnaast doen wij ook schattingen van uitzonderlijke gebouwen zoals bedrijven, overheidsgebouwen of grote fabrieken.
Bovendien bepalen wij de overname van scheidingsmuren.Wanneer u bouwt tegen een scheidingsmuur, dient u mede-eigenaar van de muur te zijn. Hiervoor moet u het deel van de muur dat u wenst te gebruiken vergoeden aan de buur. Wij bepalen de exacte waarde van de muurovername.

Wenst u uw participatie in een eigendom te verkopen of wenst u de andere eigenaars uit te kopen? Laat dan een onafhankelijke en beëdigde schatting van de waarde van u woning of grond in omgeving Overpelt maken. Contacteer ons en wij helpen u graag verder.

Contacteer ons

Benny Linden
Hoevenstraat 161
3900 Overpelt - België

Tel.: 011 21 50 22
Gsm: 0475 26 11 23
info@bennylinden.be
BTW BE0465 831 315
Back to Top