Geen gedoe dankzij een precieze plaatsbeschrijving

Een plaatsbeschrijving in Overpelt is een nauwkeurige en gedetailleerde beschrijving van de staat waarin het onroerend goed zich bevindt bij het intreden van de huurder of bij aanvang van werken. Als onafhankelijke partij begeleiden wij u graag bij het opstellen ervan.

Aanvang en einde huurcontract

Als een nieuwe huurder intrekt in uw appartement of woning is het heel belangrijk dat er een correcte plaatsbeschrijving gebeurt. Zo worden bij de beëindiging van het huurcontract betwistingen en discussies over eventuele schade vermeden. Bij aanvang van het huurcontract wordt de huidige toestand zeer gedetailleerd in een verslag opgenomen. Op het einde van het huurcontract wordt er een nieuwe plaatsbeschrijving opgemaakt. Door beide plaatsbeschrijvingen naast elkaar te leggen, weten de huurder en verhuurder welke schade vergoed of hersteld moet worden.

Aanvang en einde bouwwerken

Ook bij de aanvang van bouwwerken is het vaak essentieel dat er een precieze plaatsbeschrijving gebeurt van de gronden of de woning. Dit is voornamelijk relevant voor aannemers in bouw- of renovatiewerken. Door middel van eengedetailleerde plaatsbeschrijving kan de eigenaar van het aanpalende perceel u niet verantwoordelijk stellen voor reeds bestaande schade aan zijn woning. Ook hier leveren wij punctueelwerk af.

Doet u beroep op ons? Dan fungeert Benny Linden uit Overpelt als onafhankelijk expert voor de opmaak van een gedetailleerde plaatsbeschrijving. Aarzel niet om contact op te nemen.  

Contacteer ons

Benny Linden
Hoevenstraat 161
3900 Overpelt - België

Tel.: 011 21 50 22
Gsm: 0475 26 11 23
info@bennylinden.be
BTW BE0465 831 315
Back to Top