Opmetingen van infrastructuur tot verkavelingen

Een eerste domein dat tot ons werkveld behoort, zijn de opmetingen in Overpelt van allerlei infrastructuur zoals het wegdek en de nutsleidingen. Bij het opmeten van openbare wegen komt namelijk meer kijken dan u denkt. Er dient rekening gehouden te worden met de riolering. Hoe diept ligt die? En hoe ligt het netwerk vertakt? Verzeker u van betrouwbare waardebepalingen en doe beroep op landmeter Benny Linden.

Wij meten uw verkaveling op

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in grensbepalingen, precieze opmetingen en afpalingen van verkavelingen. Wanneer u een perceel grond koopt of verkoopt, is het belangrijk om dit onroerend goed te laten opmeten. Zo vermijdt u onnodige discussies met de aanpalende eigenaars of met de koper/verkoper. Een correct uitgevoerde afpaling geeft ondubbelzinnige antwoorden en legt de perceelgrenzen eenduidig vast.

Meten is weten

Voor onze terreinmetingen doen wij een beroep op digitale hulpmiddelen om een zo precies mogelijk resultaat te verkrijgen. Ook voor delingen, waterpassingen en gps-metingen kunnen wij zorgen.

Zoekt u een ervaren landmeter in Overpelt voor opmetingen van infrastructuur of verkavelingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, want wij helpen u graag verder.

Contacteer ons

Benny Linden
Hoevenstraat 161
3900 Overpelt - België

Tel.: 011 21 50 22
Gsm: 0475 26 11 23
info@bennylinden.be
BTW BE0465 831 315
Back to Top