Advies door Landmeter Benny Linden

Naast onze uitgebreide diensten op het gebied van landmeting, expertises en schattingen, bieden wij ook advies en begeleiding bij procedures met betrekking tot onroerende goederen en landmeting in de regio Pelt. Onze expertise stelt u in staat om kostbare tijd te besparen bij de registratie van onroerende goederen. 

Tijdsbesparing

Wanneer u een woning of grond erft, is het verplicht om de waarde ervan aan te geven in de aangifte van de nalatenschap. De procedures met betrekking tot onroerend goed kunnen echter complex en tijdrovend zijn, vooral als u niet bekend bent met de details ervan. Daarom is het een verstandige keuze om een beroep te doen op een expert in landmeting, zoals Benny Linden. Wij kunnen u adviseren over de snelste en meest efficiënte procedures die van toepassing zijn op onroerende goederen, zodat u waardevolle tijd kunt besparen.

Deskundig en doelgericht

Met onze jarenlange ervaring in diverse landmeetkundige activiteiten zijn wij de ideale partner om u te adviseren en te begeleiden bij verschillende aspecten van onroerende goederen. Of het nu gaat om verkavelingsvergunningen, perceelsplitsingen in de regio Pelt of Gavere, of andere landmeetkundige procedures, wij staan klaar om u deskundig en doelgericht advies te geven. 

Contacteer ons voor advies

Aarzel niet om

contact

met ons op te nemen voor advies op maat. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en u te helpen de juiste beslissingen te nemen in complexe onroerend goed kwesties.