Vereffeningen en verdelingen Benny Linden

In situaties waarin onroerend goed verdeeld moet worden, is het van groot belang om een onafhankelijke schatting te laten uitvoeren. Als landmeter en objectief expert bieden wij onze ondersteuning aan bij vereffeningen en verdelingen in de regio Pelt en Gavere.

Wanneer is een neutrale schatting aangewezen?

In gevallen waarin meerdere personen mede-eigenaar zijn van onroerend goed, zoals bijvoorbeeld bij een erfenis, kunnen er gemakkelijk onenigheden en discussies ontstaan. In deze situaties biedt vereffening en verdeling van het gemeenschappelijk patrimonium een oplossing. Op deze manier krijgt elke betrokkene zijn of haar rechtmatige deel. Als onafhankelijk expert staan wij garant voor een correcte en onpartijdige schatting van de onroerende goederen, wat bijdraagt aan een eerlijke verdeling. 

In opdracht van curatoren en advocaten

Ook curatoren en advocaten in de regio Pelt en Gavere kunnen een beroep doen op onze expertise, met name in gevallen van faillissement. Wij verzorgen betrouwbare schattingen van de waarde van gronden, bedrijfsgebouwen en andere industriële goederen. Als neutrale partij zorgen wij ervoor dat de belangen van alle betrokkenen op de juiste wijze worden behartigd. 

Contacteer ons voor vereffening of verdeling

Indien u meer wilt weten over onze dienstverlening met betrekking tot vereffeningen en verdelingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van gedetailleerde informatie over onze werkwijze en hoe wij u kunnen ondersteunen in uw specifieke situatie.