Schattingen Benny Linden

Wij bieden onze expertise aan voor een neutrale en nauwkeurige schatting van uw onroerend goed in de regio Pelt en Gavere, met name in situaties zoals vereffeningen, verdelingen, echtscheidingen, en betwistingen. Een correcte schatting is van essentieel belang om conflicten te vermijden en eerlijke oplossingen te vinden.

Schattingen voor verschillende types onroerend goed

Bij Landmeter Benny Linden zijn wij gespecialiseerd in schattingen voor diverse soorten onroerend goed.

  • gronden
  • woningen
  • appartementen
  • bedrijven
  • overheidsgebouwen
  • grote fabrieken
  •  

Om welk type onroerend goed het ook gaat, wij staan voor u klaar om een nauwkeurige waardebepaling te leveren. Onze expertise strekt zich uit tot elk type vastgoed in de regio Pelt en Gavere. 

Begeleiding bij overname van scheidingsmuren

Naast traditionele schattingen, bieden wij ook begeleiding bij de overname van scheidingsmuren. Wanneer u bouwt tegen een scheidingsmuur, dient u mede-eigenaar van die muur te zijn. Voor een eerlijke overname moet u het deel van de muur dat u wenst te gebruiken vergoeden aan uw buur. Bij Landmeter Benny Linden bepalen wij de exacte waarde van deze muurovername, zodat u tot een eerlijke overeenkomst kunt komen. 

Beëdigde schatting

Als u overweegt om uw aandeel in een eigendom te verkopen of als u andere eigenaren wilt uitkopen, is het van cruciaal belang om een onafhankelijke en beëdigde schatting te laten uitvoeren. Bij Landmeter Benny Linden kunt u rekenen op onze professionele diensten om de waarde van uw woning of grond nauwkeurig vast te stellen. Dit biedt u de nodige zekerheid bij vastgoedtransacties. 

Contacteer ons voor uw schatting

Heeft u vragen over onze schattingsdiensten of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met Landmeter Benny Linden. Wij staan voor u klaar om uw specifieke behoeften te bespreken en u te voorzien van professioneel advies.